Agenda

 • Gebaseerd op interviews in en rond de varkenssector. Een varkenshouderij. Twee vrouwen op de dorpel. Of staan ze met hun rug tegen de muur?

  7 januari 2022

 • Hullep is een tragikomische, muzikale theatervoorstelling van Maaike Cafmeyer en Peter De Graef, geruggesteund door 3 muzikanten.

  8 januari 2022

 • 70 jaar worden schrikt velen af, maar ik heb het gevoel van een nieuw begin, een derde leven.
  Omringd door jonge, passievolle muzikanten, wil ik jullie entertainen (verleiden) met een gloednieuw album, waarin ik het beste van mezelf geef.
  Want mijn levensmotto is ....

  22 januari 2022

 • Els Dottermans, Riet, Andrea Croonenberghs, Barbara Dex

  Als de rook om je hoofd is verdwenen

  Vrouwen zingen Boudewijn de Groot. Boudewijn de Groot is zonder meer één van de grootste artiesten van de Lage Landen. Na meer dan 50 jaar op de planken, is hij als één van de weinigen even populair voor als na de eeuwwisseling.

  11 februari 2022

 • In 2017 zou Ella Fitzgerald 100 jaar geworden zijn. Voor dit jubileum, plant de VRT Bigband een ‘100 jaar Ella’ tournee met Sofie (Verbruggen), Sandrine (Van Handenhoven) en Stef Caers.

  11 maart 2022

 • Het Prethuis

  Brasschaatse Huisvrouwen

  Brasschaat is sinds enige tijd een vrouwenclubje rijker. 5 ‘vriendinnen’ (te situeren in hogere kringen) besluiten elke maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun ‘oprechte’ vriendschap. Bedoeling is een inspirerend avondje uit waarbij de vrouw des huizes voor een meerwaarde moet zorgen in de vorm van een ‘interessante’ gast, passend bij hun stand weliswaar. De ene wil natuurlijk niet onderdoen voor de andere.

  25 maart 2022

 • Op de dag dat Robbert Rigurson gelauwerd zou worden voor zijn visionaire innovaties, stort zijn goudmijn in. Dat het goud onder de stad lag, maakt van het drama een ramp. Paraplu’s worden opengetrokken, vingers worden gewezen.

  3 april 2022

 • Comedy avond

  Portie gemengd: 3x comedy!

  Een goede gezondheid is belangrijk, lachen is gezond dus trakteren we niet op 1 maar op 3 comedians die onze lachspieren komen trainen!

  29 april 2022

 • Mooie liedjes duren soms wel lang! 20 jaar geleden stapten Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde voor het eerst samen het podium op met hun gloednieuwe programma JUKEBOX 2000, een verrassende keuze uit 100 in het oor- en oogspringende Nederlandstalige liedjes en melodietjes van de afgelopen 100 jaar uit Vlaanderen en Nederland. Alle kleuren en smaken passeerden de revue… Van Louis Neefs tot Marva, van Willeke Alberti tot Gorki of Clement Peerens over An Christy of John Terra. Het werd een heerlijke periode die meermaals verlengd werd omdat het publiek het interactieve systeem en de nostalgie van al die liedjes telkens opnieuw kon smaken.

  14 mei 2022

 • Stef Bos & band

  In concert

  Stef Bos is een Nederlandse singer-songwriter en acteur. Hij werd vooral bekend met zijn nummer Papa.

  21 mei 2022

 • Compagnie O Quel Dommage

  Mijn vlek (4+)

  Een woordloze voorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar.

  22 mei 2022

 • Guess what: de beste Sixties muziekshow van de wereld is terug met een vernieuwde show!

  25 mei 2022

 • Xander De Rycke

  Bekend & Bescheiden

  Het publiek heeft er even moeten op wachten maar Xander De Rycke is terug met een stand-up show. In zijn meest persoonlijke voorstelling tot nog toe, vat hij samen wat iedereen gemist heeft de afgelopen jaren. Want, mocht u er nog aan twijfelen, Xander is zeker bekender geworden. Toch is hij nog steeds dezelfde bescheiden jongen gebleven.

  28 mei 2022

Reserveren via 03 229 02 00 of de webshop

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.