Nele Goossens Dag Janine en dag José

29 september 2017

De gevierde, zeer vinnige, nooit op haar mondje gevallen cabaretière Nele Goossens heeft een beslissing genomen!

Na zich drie jaar lang door weer en wind op pad te hebben gewaagd voor ieder bordje met daarop ‘Te Koop!’, heeft onze fiere heldin de knoop doorgehakt: zij heeft zich, in haar eentje, een waarachtig huis aangeschaft! In haar eigen ogen een regelrechte villa, maar wél eentje dat nog moet worden verbouwd. Niet erg, Nele voelt zich best lekker tussen het grove werkvolk, zelfs doet zij eigenhandig enige cementmolens sneller draaien.

Ze werkt hard om de boel in te richten, naar een eigengemaakt paradijs, als het even kan. Een totaal nieuw leven! Maar... durft zij nu ook een bezoek te brengen aan de nieuwe kruidenier? De nieuwe bloemist? En die eigenaardige buren, Janine en José, zou Nele Goossens het wel aandurven om die uit te nodigen voor haar housewarmingparty? Het moet gedaan zijn met oppervlakkige small talk. Maar het ware, diepzinnige gesprek: Is de wereld daar wel klaar voor?

‘Dag Janine en dag José’ is de derde zelfgeschreven onewomanshow van Nele. Het is een luchtige vertelling over het leven van alledag maar met onderliggend een gevoelige noodkreet om een integer bestaan. Een nieuw bestaan, als het mag van hierboven. Argeloos grappig, snel en gevarieerd, maar dus zeker ook een tikkeltje literair. Herkenbaar voor ieder die zich, in deze jachtige wereld, een beetje een houvast bijeen droomt.

spel: Nele Goossens
regie/coach: Colette Notenboom
spelcoach: Tanja Van der Sanden

Praktisch

 • Tijdstip
  Vrijdag 29 september 2017 om 20:00
 • Prijs
  ABO 12 euro - VVK 14 euro - KAS 16 euro
 • Locatie
  Gemeenschapscentrum De Route
 • Adres
  Stationstraat 201 te 9170 Sint-Gillis-Waas
 • Website
  www.nelegoossens.be
 • Tickets
  Via 03/229.02.00 of deroute at sint-gillis-waas dot be

Reserveren via 03/229.02.00
of deroute at sint-gillis-waas dot be

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.