Agenda

 • Clouseau

  CLOUSEAU30 (Try-out exclusief voor abonnees)

  We schrijven 1987. Clouseau brengt met ‘Brandweer’ zijn eerste single uit, naar aanleiding van hun eerste ‘serieuze’ optreden, de opening van Marktrock Leuven. Zonder het zelf te beseffen, geeft de groep daarmee het startschot aan één van de grootste muzikale succesverhalen die Vlaanderen tot vandaag kent.

  18 september 2017

 • Nele Goossens

  Dag Janine en dag José

  Na zich drie jaar lang door weer en wind op pad te hebben gewaagd voor ieder bordje met daarop ‘Te Koop!’, heeft onze fiere heldin de knoop doorgehakt: zij heeft zich, in haar eentje, een waarachtig huis aangeschaft! In haar eigen ogen een regelrechte villa, maar wél eentje dat nog moet worden verbouwd. Niet erg, Nele voelt zich best lekker tussen het grove werkvolk, zelfs doet zij eigenhandig enige cementmolens sneller draaien.

  29 september 2017

 • Begijn Le Bleu

  De Ronde van Begijn

  De Ronde van Begijn is een koersshow met panache waarin comedian en wielerliefhebber Begijn Le Bleu, o.a. bekend van 'Foute Vrienden', twee bekende coureurs op bezoek krijgt

  13 oktober 2017

 • ‘Kleur’ is een geestige gedachtestroom. In deze voorstelling fulmineert en filosofeert Joke Devynck over een vrouw die geen kleur kan kiezen, tot er geen kleuren meer te onderscheiden vallen.

  14 oktober 2017

 • Compagnie Gorilla

  Hans & Grietje, de deurenkomedie (4+)

  Niets is wat het lijkt. Chaos alom! Alles loopt fout voor Hans & Grietje. Vergissingen en misverstanden stapelen zich op in een absurd vreemd bos. Mmmmm, jaaaa, snoep kan zo lekker zijn en Hans & Grietje hebben niet veel nodig om verleid te worden. Hoe zou je zelf zijn als je al dagen niets meer te eten kreeg en er opeens zoveel lekkers voor je neus staat? Maar die deur hadden ze beter niet geopend!

  15 oktober 2017

 • Drie charismatische muzikanten staan te trappelen om solo, samen of in duet de kleinkunstkassiekers van vroeger en nu te vertolken: Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts en Clara Cleymans. Hun eigenzinnige en geestige interpretaties zullen niemand onberoerd laten. De begeleidingsband o.l.v. Jo Mahieu maakt het plaatje compleet. Alsof dit nog niet voldoende is, staat bij elk optreden een waarlijk groot artiest uit de kleinkunstwereld mee op het podium. Wie deze absolute topper, deze ‘klassieker’ zal zijn, blijft een verrassing!

  26 oktober 2017

 • Het boeiend relaas van Adela en Helena wordt op een ontroerende manier op het toneel gebracht door Chris Lomme, Simone Milsdochter en Katelijne Verbeke in een regie van Ignace Cornelissen naar een tekst van Kris Van Steenberge.

  27 oktober 2017

 • Na zijn eerste succesvoorstelling ‘Megalomaan’, ging het leven van William als één grote rollercoaster: nu en dan stevig over de kop, onverwachte bochten en hier en daar het occasionele kotsplekje. Nu de rit voorbij is en William weer met beide voeten op de grond staat, blijft er een onbehaaglijk gevoel in de maag.

  10 november 2017

 • De Bonanzas feat. Dave Berry

  The Wonder Years

  Nadat De Bonanzas je al op onnavolgbare wijze de allergrootste sixtieshits voorschotelden, gaan ze dit seizoen weer een stapje verder met ‘The Wonderyears’. Met hun gekend aanstekelijk enthousiasme bladeren ze samen met jou nog wat dieper door de onuitputtelijke sixtiescataloog

  16 november 2017

 • 2 flikken. Twee jeugdvrienden die ervan droomden om Starsky & Hutch te zijn. De ene rechttoe rechtaan met een drankverleden, de andere worstelend met de veranderde politieaanpak.

  24 november 2017

 • Loge 10

  Oliver Twist

  Dit jaar is het exact 180 jaar geleden dat het alom bekende boek van Charles Dickens verscheen. Tijd dus voor een theaterbewerking.

  8 december 2017

 • Stijn Van de Voorde

  Prachtig in zijn genre

  Een geestige spreekbeurt over de artistieke grenzen van wonderbaarlijke mensen. Stijn Van de Voorde probeert actuele, conceptuele kunst te begrijpen. Hij gaat niet op zoek naar kunstenaars die ver gaan in naam van de kunst. Zijn aandacht gaat onverdeeld naar werken van artiesten die té ver gingen.

  9 december 2017

 • Gaby en Gilbert besluiten te stoppen met werken. Ze runden 45 jaar een kleine buurtsupermarkt en willen nu dingen gaan doen waar ze eerder nooit tijd voor konden maken.

  21 januari 2018

 • Kris De Bruyne Trio

  Zijn mooiste liefdesliedjes

  Kris De Bruyne, Gijs Hollebosch en Yves Meersschaert, drie spitsbroeders, zochten uit 280 songs van Kris naar zijn ‘vergeten’ liefdesliedjes die de fans na de concerten aan Kris bleven vragen. Die ‘verloren’ schat aan songs was verrassender en rijker dan het trio verwachtte en inschatte. Kris wou en zou die parels graag terug oppikken, naast enkele hits uiteraard.

  10 februari 2018

 • Walter Baele

  No Man Show

  “Geacht publiek, hartelijk welkom maar ik ben er niet.” Zo begint de nieuwe show van Walter Baele. Zijn alter ego’s moeten het deze keer alleen zien te redden. Wat doen Martin Rigolle en co? Of is het rekenen op een noodinterventie van koning Filip, onze premier en Willy Naessens? ‘No Man Show’ is een one man show zonder de man voor wie we allemaal zijn gekomen. Wat een vlotte avond moest worden, dreigt te eindigen in een nooit eerder gezien brokkenparcours…

  2 maart 2018

 • Drie mooie vrouwen met een heerlijke stem op het podium, al dan niet begeleid door een begenadigd pianist. Schoner, meer bezield en puurder kan het niet worden.

  3 maart 2018

 • Herontdek het oeuvre van The Beatles met de Beatles by Girls. Deze vrouwelijke band zorgt voor een ware revival van de beatlemania. Ze nemen je mee op een fantastische trip naar het Liverpool uit de jaren 60.

  17 maart 2018

 • Bart Van Loo

  Napoleon

  De vorige voorstelling van Bart Van Loo, ‘Chanson – une belle histoire’, kreeg overal in de Lage Landen de handen op elkaar. In zijn nieuwe show blijft hij in Frankrijk, bij muzikant Geert Hellings, én bij zichzelf. Zijn besteller over Napoleon smeekte om een vertaling naar het podium.

  31 maart 2018

 • Uitgezonderd. Theater

  Aspe 2 - Het dodelijk jubileum

  Het bijzonder succesvolle ‘Aspe - Moord in het theater’ krijgt een vervolg in ‘Aspe 2 - Het dodelijk jubileum’. De eerste theatervoorstelling haalde ruim 40.000 bezoekers naar het theater en was meteen de meest succesvolle theaterproductie van 2015. Dit schreeuwt dus om een vervolg!

  4 mei 2018

 • Theater Tieret

  Meneer Linh (12+)

  Meneer Linh ontvlucht zijn door oorlog geteisterde land, op zoek naar een betere toekomst voor zijn kleindochter en zichzelf. Maar het nieuwe land voelt vreemd en koud aan. Tot hij op een dag meneer Verstichelen ontmoet. Hij vertelt hem honderduit over het nieuwe land, de nieuwe stad en nieuwe gezichten. Warme woorden in een nieuwe taal. Ze verstaan elkaar niet. Maar toch luisteren ze, heel gretig, woord voor woord.

  6 mei 2018

Reserveren via 03/229.02.00
of deroute at sint-gillis-waas dot be

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.