Compagnie Gorilla Hans & Grietje, de deurenkomedie (4+)

15 oktober 2017

4 spelers - 7 deuren - 101 verrassingen

Niets is wat het lijkt. Chaos alom! Alles loopt fout voor Hans & Grietje. Vergissingen en misverstanden stapelen zich op in een absurd vreemd bos. Mmmmm, jaaaa, snoep kan zo lekker zijn en Hans & Grietje hebben niet veel nodig om verleid te worden. Hoe zou je zelf zijn als je al dagen niets meer te eten kreeg en er opeens zoveel lekkers voor je neus staat? Maar die deur hadden ze beter niet geopend!

Hans & Grietje is een humoristisch, hilarisch en woordarm koldersprookje vanaf 4 jaar. Een slapstickvoorstelling die stretcht langs alle kanten! Zelfs de deuren stretchen...
Het publiek wordt in twee groepen verdeeld en neemt plaats aan de twee kanten van de deurenrij. Aan de ene kant spelen Hans en Grietje, aan de andere kant hun ouders, enkele dieren en de heks... tot ze wisselen van kant.
Het verhaal wordt twee keer gespeeld. Maar de tweede keer is toch weer verrassend onverwacht anders! Benieuwd naar de andere kant én de extra’s?

spel: Jona den Aantrekker, Jan Sas, Dave Nauwelaerts, Johannes Vanbinnebeek

regie: Willem Verheyden
scenografie: Vick Verachtert

Praktisch

 • Tijdstip
  Zondag 15 oktober 2017 om 14:00
 • Prijs
  ABO 7 euro - VVK 7 euro (-12 jaar) / 9 euro - KAS 9 euro (-12 jaar) / 11 euro
 • Locatie
  Gemeenschapscentrum De Route
 • Adres
  Stationstraat 201 te 9170 Sint-Gillis-Waas
 • Website
  www.compagniegorilla.be
 • Tickets
  Via 03/229.02.00 of deroute at sint-gillis-waas dot be

Reserveren via 03/229.02.00
of deroute at sint-gillis-waas dot be

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.