De Bonanzas feat. Dave Berry The Wonder Years

16 november 2017

Nadat De Bonanzas je al op onnavolgbare wijze de allergrootste sixtieshits voorschotelden, gaan ze dit seizoen weer een stapje verder met ‘The Wonderyears’. Met hun gekend aanstekelijk enthousiasme bladeren ze samen met jou nog wat dieper door de onuitputtelijke sixtiescataloog.

De grootste hits uit de sixties ademen nog steeds door via commercials, soundtracks, radio- en televisieshows en zowat overal waar muziek en emotie elkaar ontmoeten. De Bonanzas gingen voor jou op zoek naar die geweldige songs uit de sixties die vandaag de radio helaas niet meer halen en tonen aan dat er zoveel meer was dan The Beatles en The Stones.

Met hun frisse en veelzijdige selectie van nummers zorgen de heren Bonanzas dat je deze geweldige periode opnieuw kan beleven. Al de belangrijke muzikale stromingen komen aan bod. Je zal voelen, horen en zien wat er allemaal leefde in eigen land en ver daarbuiten. De aftrap wordt gegeven in eigen land op de tonen van André Brasseur en The Cousins om daarna het kanaal over te steken naar het Verenigd Koninkrijk waar ze aandacht besteden aan ‘The British Invasion’ en de bijhorende subculturen in de muziek. Je waant je in het Londen van de jaren 60!

En daar hoort de ‘special sound of Dave Berry’ bij. Met This Strange Effect ("you've got this strange effect on me, and I like it"), geschreven door Ray Davies van The Kinks, scoorde hij een monsterhit in België en Nederland. Zijn mysterieuze uitstraling en typische handbewegingen zijn tot op de dag van vandaag zijn handelsmerk.

Ook het Amerikaanse antwoord op deze Britse invasie mag via nummers van The Byrds en The Monkees echter niet achterblijven. En het mag ook wat ingetogener met countrypareltjes en protestsongs van o.a. CSN&Y en Barry McGuire.
Kortom, met de nodige dosis humor, hoge dansbaarheidsfactor en overtuiging laten De Bonanzas je opnieuw wegdromen naar wonderlijke sferen!

met: Thomas Keersmaekers (zang), Dirk Roefs (elektrische gitaar, backings), Steven Van Gool (basgitaar, backings), Hans Claes (keyboard, backings), Bert Rommes (drums) en Dave Berry (zang)

Praktisch

 • Tijdstip
  Donderdag 16 november 2017 om 20:00
 • Prijs
  ABO 28 euro - VVK 30 euro - KAS 32 euro
 • Locatie
  Gemeenschapscentrum De Route
 • Adres
  Stationstraat 201 te 9170 Sint-Gillis-Waas
 • Website
  www.debonanzas.be
 • Tickets
  Via 03/229.02.00 of deroute at sint-gillis-waas dot be

Reserveren via 03/229.02.00
of deroute at sint-gillis-waas dot be

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.