Agenda

 • Uitgezonderd. Theater

  Aspe 2 - Het dodelijk jubileum

  Het bijzonder succesvolle ‘Aspe - Moord in het theater’ krijgt een vervolg in ‘Aspe 2 - Het dodelijk jubileum’. De eerste theatervoorstelling haalde ruim 40.000 bezoekers naar het theater en was meteen de meest succesvolle theaterproductie van 2015. Dit schreeuwt dus om een vervolg!

  4 mei 2018

 • Theater Tieret

  Meneer Linh (12+)

  Meneer Linh ontvlucht zijn door oorlog geteisterde land, op zoek naar een betere toekomst voor zijn kleindochter en zichzelf. Maar het nieuwe land voelt vreemd en koud aan. Tot hij op een dag meneer Verstichelen ontmoet. Hij vertelt hem honderduit over het nieuwe land, de nieuwe stad en nieuwe gezichten. Warme woorden in een nieuwe taal. Ze verstaan elkaar niet. Maar toch luisteren ze, heel gretig, woord voor woord.

  6 mei 2018

 • Axelle Red

  Try out

  Vijf jaar na haar laatste studioplaat ‘Rouge Ardent’ en twee jaar na haar akoestisch album ‘Acoustic’, is Axelle Red terug met een nieuwe single!

  22 mei 2018

Reserveren via 03/229.02.00
of deroute at sint-gillis-waas dot be

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.