Agenda

 • Gaby en Gilbert besluiten te stoppen met werken. Ze runden 45 jaar een kleine buurtsupermarkt en willen nu dingen gaan doen waar ze eerder nooit tijd voor konden maken.

  21 januari 2018

 • Kris De Bruyne Trio

  Zijn mooiste liefdesliedjes

  Kris De Bruyne, Gijs Hollebosch en Yves Meersschaert, drie spitsbroeders, zochten uit 280 songs van Kris naar zijn ‘vergeten’ liefdesliedjes die de fans na de concerten aan Kris bleven vragen. Die ‘verloren’ schat aan songs was verrassender en rijker dan het trio verwachtte en inschatte. Kris wou en zou die parels graag terug oppikken, naast enkele hits uiteraard.

  10 februari 2018

 • Walter Baele

  No Man Show

  “Geacht publiek, hartelijk welkom maar ik ben er niet.” Zo begint de nieuwe show van Walter Baele. Zijn alter ego’s moeten het deze keer alleen zien te redden. Wat doen Martin Rigolle en co? Of is het rekenen op een noodinterventie van koning Filip, onze premier en Willy Naessens? ‘No Man Show’ is een one man show zonder de man voor wie we allemaal zijn gekomen. Wat een vlotte avond moest worden, dreigt te eindigen in een nooit eerder gezien brokkenparcours…

  2 maart 2018

 • Drie mooie vrouwen met een heerlijke stem op het podium, al dan niet begeleid door een begenadigd pianist. Schoner, meer bezield en puurder kan het niet worden.

  3 maart 2018

 • Herontdek het oeuvre van The Beatles met de Beatles by Girls. Deze vrouwelijke band zorgt voor een ware revival van de beatlemania. Ze nemen je mee op een fantastische trip naar het Liverpool uit de jaren 60.

  17 maart 2018

 • Bart Van Loo

  Napoleon

  De vorige voorstelling van Bart Van Loo, ‘Chanson – une belle histoire’, kreeg overal in de Lage Landen de handen op elkaar. In zijn nieuwe show blijft hij in Frankrijk, bij muzikant Geert Hellings, én bij zichzelf. Zijn besteller over Napoleon smeekte om een vertaling naar het podium.

  31 maart 2018

 • Uitgezonderd. Theater

  Aspe 2 - Het dodelijk jubileum

  Het bijzonder succesvolle ‘Aspe - Moord in het theater’ krijgt een vervolg in ‘Aspe 2 - Het dodelijk jubileum’. De eerste theatervoorstelling haalde ruim 40.000 bezoekers naar het theater en was meteen de meest succesvolle theaterproductie van 2015. Dit schreeuwt dus om een vervolg!

  4 mei 2018

 • Theater Tieret

  Meneer Linh (12+)

  Meneer Linh ontvlucht zijn door oorlog geteisterde land, op zoek naar een betere toekomst voor zijn kleindochter en zichzelf. Maar het nieuwe land voelt vreemd en koud aan. Tot hij op een dag meneer Verstichelen ontmoet. Hij vertelt hem honderduit over het nieuwe land, de nieuwe stad en nieuwe gezichten. Warme woorden in een nieuwe taal. Ze verstaan elkaar niet. Maar toch luisteren ze, heel gretig, woord voor woord.

  6 mei 2018

 • Axelle Red

  Try out

  Vijf jaar na haar laatste studioplaat ‘Rouge Ardent’ en twee jaar na haar akoestisch album ‘Acoustic’, is Axelle Red terug met een nieuwe single!

  22 mei 2018

Reserveren via 03/229.02.00
of deroute at sint-gillis-waas dot be

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.