Erik & Sanne 30 jaar veel te mooi

29 februari 2020

“ ‘k Wil je liefst meteen vergeten. Dit doet niemand mij nog aan…”
“Van alles wat je mij beloofde…”

Wie zong het niet luidkeels mee in de zomer van 1990?
Wie kocht niet één van die vele, prachtige, met goud of platina bekroonde cd’s?

Nog steeds houdt het Vlaamse publiek van Erik & Sanne.

Op 12 maart 2020 zal het precies 30 jaar geleden zijn dat het populaire duo de klassieker ‘Veel te mooi’ opnam. Al beslisten zij in 2012 om te stoppen met liveconcerten omwille van Eriks gezondheidsproblemen, de muziek was nooit ver weg. Vrij snel na hun uitverkochte afscheidstournee bouwden zij - achter de schermen - aan de carrière van dochter Maartje. In stilte schreven zij tekst en muziek voor haar twee albums. Erik deed bovendien de productie.

Tot grote vreugde van de fans stond Sanne af en toe aan Maartjes zijde op het podium.

Erik toerde met Roel Van Bambost en Hans de Booij onder de naam ‘The Vintage club’ en bracht er zijn nummers uit de periode voor ‘Veel te mooi’. Sindsdien bleef het kriebelen om weer samen met Sanne op het podium te staan. 

30 jaar ‘Veel te mooi’ kon toch niet zomaar voorbijgaan.

Erik & Sanne brengen niet enkel de klassiekers ‘Veel te mooi’, ‘Aan mijn darling’, ‘Het huis dat tussen rozen stond’, ‘Land van ons twee’, ‘Ticket naar Eden’ en ‘Stille brieven’ maar ook mooie luisterliedjes als ‘Oostendse wind’ of ‘Jas met duizend kleuren’.

Zij worden begeleid door pianist Pieter Van Malderen, gitarist Filip Bruffaerts en het fantastische strijkkwartet Nome d’arte o.l.v. Wim Spaepen.

Dochter Maartje Van Neygen zingt niet alleen een paar van haar eigen liedjes maar verrijkt ook de unieke samenzang van haar muzikale ouders.

Dit wordt een uitzonderlijk en onvergetelijk weerzien.

Met: Erik Van Neygen (zang), Sanne (zang), Maartje Van Neygen (zang), Pieter Van Malderen (piano), Filip Bruffaerts (gitaar), Nome d’arte (strijkkwartet o.l.v. Wim Spaepen)

If you've ever wondered how women's fertility and ovulation works, you can visit this great resource on ovulation and on trying to conceive a baby. An accurate ovulation calculator tool is also available on their homepage.

Praktisch

 • Tijdstip
  Zaterdag 29 februari 2020 om 20:00
 • Prijs
  ABO 25 euro
 - VVK 27 euro - 
KAS 29 euro
 • Locatie
  Gemeenschapscentrum De Route
 • Adres
  Stationstraat 201 te 9170 Sint-Gillis-Waas
 • Website
 • Tickets
  www.sint-gillis-waas.be/webshop

Reserveren via 03 229 02 00 of de webshop

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.