Garry Hagger Jukebox XL

12 oktober 2018

Garry Hagger trekt naar theaters en zalen met een veelbelovende muzikale show ‘Garry Hagger’s Jukebox’.

In de jeugdjaren van Garry Hagger stond er in elk café een jukebox. Van kindsbeen af was het duidelijk dat die ‘muziekmachine’ hem aantrok. De liedjes werden toen reeds - al was het in ‘fonetische taal’ - mee gezongen. Al snel kende hij de teksten en werd hij regelmatig aangezet om de liedjes mee te zingen boven op de tafel. De mensen gaven dan ook vijf frank om de jukebox te laten spelen met de liedjes die zij graag wilden horen.

Nostalgie en mooie herinneringen aan deze onbekommerde tijd. Garry Hagger neemt jou graag mee in zijn ‘teletijdmachine’ om zo deze prachtige muzikale herinneringen weer op te halen. Daarom een greep uit het repertoire van de jukebox uit die tijd maar alles in een hedendaags jasje met Nederlandstalige teksten. Een muzikale avond die nog lang zal nazinderen!

Praktisch

 • Tijdstip
  Vrijdag 12 oktober 2018 om 20:00
 • Prijs
  ABO 18 euro VVK 20 euro KAS 22 euro
 • Locatie
  Gemeenschapscentrum De Route
 • Adres
  Stationstraat 201 te 9170 Sint-Gillis-Waas
 • Website
 • Tickets
  Via 03/229.02.00 of deroute at sint-gillis-waas dot be

Reserveren via 03/229.02.00
of deroute at sint-gillis-waas dot be

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.