Het Prethuis Blind getrouwd!

22 maart 2019

Marc en Francine maken zich grote zorgen over het liefdesleven van hun dochter. Ze komt altijd thuis met een jongen die niet echt naar de zin is van de twee nogal kieskeurige ouders. Deze keer schijnt ze toch de hoofdvogel afgeschoten te hebben. Haar nieuwe vriend Jonas lijkt de perfecte schoonzoon. Degelijke Vlaamse jongen, advocaat in spé, dit kan niet fout gaan! Tot hun dochter een klein detail onthult, hun toekomstige schoonzoon is… blind! Marc en Francine overleven deze opmerking amper. Maar hun dochter zet door en we maken de avond van de eerste kennismaking mee. Onhandigheid alom, beide ouders willen hun goede wil tonen maar toch schieten ze de ene kemel na de andere. Dit tot grote ergernis van dochterlief.

Marc en Francine hebben maar één missie ze willen een ‘blinde trouw’ kost wat kost vermijden. Of ze slagen in hun plan daar kom je achter tijdens deze hilarische komedie waarbij de ene doldwaze situatie blindelings de andere opvolgt. ‘Liefde maakt blind’ maar of ze ook overwint…?

‘Blind Getrouwd’ is de opvolger van de succesvolle komedies ‘Komen (vr)Eten’ en ‘Dubbeldate’ die eerder volle zalen lokten. Het is opnieuw van de hand van komedieschrijver Jeroen Maes.

met: Peter Bulckaen, Greet Rouffaer, Tine Priem, Guillaume Devos en Jeroen Maes

Tempustraktatie!
Na de voorstelling trakteren we je in de kleine ontspanningszaal op een extra optreden van de nachtegaal uit De Klinge, Sandra De Moor.

Praktisch

 • Tijdstip
  Vrijdag 22 maart 2019 om 20:00
 • Prijs
  ABO 21 euro VVK 23 euro KAS 25 euro
 • Locatie
  Gemeenschapscentrum De Route
 • Adres
  Stationstraat 201 te 9170 Sint-Gillis-Waas
 • Website
 • Tickets
  Via 03/229.02.00 of deroute at sint-gillis-waas dot be

Reserveren via 03/229.02.00
of deroute at sint-gillis-waas dot be

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.