Loge 10 Bossemans & Coppenolle

11 januari 2020

De twee boezemvrienden, Frans Bossemans en August Coppenolle (Carry Goossens en Daan Hugaert), staan op het punt om hun jarenlange vriendschap bezegeld te zien door het huwelijk van Frans’ zoon Tuur en Augusts dochter Georgette.
De twee mannen dagdromen nog maar net over de toekomst of Madame Violette - de onweerstaanbare huurster van August - maakt haar intrede in Frans’ leven.

Vanaf dit moment begint de spreekwoordelijke ‘miserie’. De charmes van Madame Violette helpen haar om Frans, een goedgelovige weduwenaar, aan te zetten om zich in te schrijven in de supportersclub van de voetbalploeg ‘FC De Rode Draken’. Meer zelfs, ze slaagt er in om hem ervan te overtuigen zijn talentvolle zoon te laten inschrijven als speler bij de ploeg.

Wanneer dit nieuws de familie Coppenolle bereikt gaan, de poppen aan het dansen. Mevrouw Coppenolle is een hartstochtelijke supporter van ‘Racing De Purpere Beren’. Laat nu net deze twee voetbalploegen aartsrivalen zijn in dezelfde gemeente!

Een jarenlange vriendschap én een trouwerij dreigen in het water te vallen…

Met: Carry Goossens, Daan Hugaert, Marijke Hofkens, Wim Van de Velde, Ann De Winne, Aaron De Veene, Nathalie Wijnants, Linne Ellegiers en Stef Poelmans

Praktisch

 • Tijdstip
  Zaterdag 11 januari 2020 om 20:00
 • Prijs
  ABO 23 euro - 
VVK 25 euro.- 
KAS 27 euro
 • Locatie
  Gemeenschapscentrum De Route
 • Adres
  Stationstraat 201 te 9170 Sint-Gillis-Waas
 • Website
 • Tickets
  www.sint-gillis-waas.be/webshop

Reserveren via 03 229 02 00 of de webshop

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.