Peter Koelewijn & The Rockets Concert

21 september 2019

© Woods fotografie

Halverwege de jaren ‘50 werd de band Peter en zijn Rockets opgericht. In de jaren ‘60 scoorden ze een eerste grote hit met ‘Kom van dat dak af’. Het nummer werd zelfs vier keer uitgebracht en viermaal werd het een hit.
Peter Koelewijn stond behalve met The Rockets ook solo en in het gezelschap van andere bands op de planken. Daarnaast verdiende hij zijn pluimen als producent.

Ook in Vlaanderen bleef Koelewijn niet onbesproken. Nummers als ‘Kom van dat dak af’, ‘Angeline m’n blonde sexmachine’, ‘Bonnie’ en ‘Je wordt ouder papa’, galmden veelvuldig door de boxen.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. 60 jaar later, met muziek als rode draad door het leven van Koelewijn, grijpt hij nog eens terug naar zijn roots. 

We presenteren je Peter Koelewijn & The Rockets!
Nostalgie met een stevige portie pop.
Een voorstelling om niet te missen. 

Praktisch

Reserveren via 03 229 02 00 of de webshop

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.