Radio Oorwoud De bende van Oorwoud 6+

29 september 2019

Een nieuwe voorstelling van Radio Oorwoud, brulaapjes met coloratuur.

De Bende van Radio Oorwoud, een bende strijdlustige rakkers vol wilde ideeën, staat klaar om de wereld terug groen te kleuren! Met een rugzak vol straffe songs en verhalen trekken ze ten strijde voor natuur en leven op onze planeet! Terwijl de zaadbommen knallen en de kinderen worden opgeroepen om vuil, vuiler, vuilst te worden knippen de Egels of Death Metal almaar meer gaten ‘in den draad’.

Bereid je voor op rock-'n-rolltheater voor kinderen van 7 tot 77 jaar gebracht door 4 muzikale klasbakken. Muziektheater boordevol wilde en meeslepende liedjes, met heel veel inhoud, een enorme berg humor en genoeg knipogen om ook de ouders te laten smullen van deze wilde voorstelling.

Radio Oorwoud werd in 2012 opgericht door WWF en Hannelore Bedert en is een gevestigde waarde in het school- en familiecircuit. Na twee succesvolle cd’s ('Radio Oorwoud' en ''t Is altijd wat in mijn habitat' vonden samen bijna 20.000 keer de weg naar jonge luisteraars), bijna 200 theatervoorstellingen en meer dan 80 festivalshows, is het nu tijd om een nieuwe stap te zetten. Als allereerste kinderband brengen ze hun volgende ‘plaat’ ook uit als een app. Volledig interactief beschikbaar voor het grote publiek vanaf de lente van 2019.

Met: Hannelore Bedert, Fleur Hendriks, Bart Van Lierde en Thomas Vanelslander

Coach: Dimitri Leue

Praktisch

 • Tijdstip
  Zondag 29 september 2019 om 15:00
 • Prijs
  ABO 7 euro - 
VVK 7 euro (-12 jaar) / 9 euro - 
KAS 9 euro (-12 jaar) / 11 euro
 • Locatie
  Gemeenschapscentrum De Route
 • Adres
  Stationstraat 201 te 9170 Sint-Gillis-Waas
 • Website
  www.radio-oorwoud.be
 • Tickets
  www.sint-gillis-waas.be/webshop

Reserveren via 03 229 02 00 of de webshop

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.