Rudolf Hecke & Gust De Coster Kind van de sixties

9 februari 2019

Vijftig jaar mei ‘68, een halve eeuw Woodstock. De sixties zijn aan het feest en staan frontaal in de belangstelling.

De magie van die unieke periode openbaart zich in het nieuwe boek ‘De Sixties’ van Rudolf Hecke en in de ultieme voorstelling ‘Kind van de sixties’.
Je hoeft de sixties niet bewust meegemaakt te hebben om er een kind van te zijn, alhoewel erin geboren worden, helpt natuurlijk. Rudolf kwam ter wereld toen het decennium één jaar jong was. De volgende wonderjaren tekenden zijn leven met een veelkleurig potlood. Gust was er toen al even, hij beleefde de sixties als tiener en kende zijn eerste lief terwijl de ogen van de wereld op Woodstock gericht waren.
‘Kind van de sixties’ is een muzikale vertelling die niet te verzinnen valt, een verhaal zo fantastisch dat het wel echt gebeurd moet zijn en altijd weer opnieuw en overal te gebeuren staat.

Rudolf gidst het publiek met passie, ontroering en verbazing doorheen feiten en fantasieën die de sixties de wonderbaarlijkste tijdspanne ooit maakten. Gust draait de plaatjes die in ieders geheugen gebrand staan. En er is ook een live band. Magie vult de ether, de barricaden van mei ’68 passeren, de lsd happenings van San Francisco, hippies, provo’s, communes, vrije radio’s en vrije liefde, de pil, Dolle Mina’s, Leuven-Vlaams, Swinging Londen, het bed van John Lennon & Yoko Ono en de hoogmis van de flower-power… het Woodstock festival!

De muziek die een wereld van verschil maakt en de gebeurtenissen die de wereld voorgoed veranderen, spelen zich in alle hevigheid voor je ogen en oren af. Seks! Drugs! Rock-n-roll en revoluties!

met: Rudolf Hecke (Pop in Wonderland, Melanie, The Incredible Time Machine, auteur van ‘De Sixties’, ‘Gainsbourg’ en ‘Parcours Gainsbourg’), Gust De Coster (BRT radiopionier, peter van de Belpop), Nicolas Mortelmans (sitarvirtuoos), The Incredible Time Machine (live band) + de originele sixties ‘Psychedelic liquid show’

Tempustraktatie!
Je krijgt niet genoeg van die heerlijke muziek van toen? Geen probleem: na de voorstelling trakteren we je op een DJ-set van Cyriel Vinyl in de kleine ontspanningszaal. Breng je dansbenen mee!

Praktisch

 • Tijdstip
  Zaterdag 9 februari 2019 om 20:00
 • Prijs
  ABO 20 euro VVK 22 euro KAS 24 euro
 • Locatie
  Gemeenschapscentrum De Route
 • Adres
  Stationstraat 201 te 9170 Sint-Gillis-Waas
 • Website
 • Tickets
  Via 03/229.02.00 of deroute at sint-gillis-waas dot be

Reserveren via 03/229.02.00
of deroute at sint-gillis-waas dot be

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.