Sandra Kim, Begir Memeti, Marco Z & band Bella Italia

9 november 2019

© Jimmy Kets

Bella Italia is een hartverwarmend en heerlijk nostalgisch theaterconcert dat al bewees dat het menig hart sneller doet slaan.

Een fantastische liveband dompelt je onder in de mooiste en bekendste Italiaanse hits. Bella Italia is een concert om met weemoed terug te denken aan de voorbije vakantie en waarom niet, vervlogen vakantieliefdes.

Je kunt het al raden: Bella Italia is hartstochtelijk genieten van la dolce vita op una giornata particolare.

De setlist is onweerstaanbaar. De ene na de andere hit passeert de revue. Ti Sento, Gloria, I Maschi, Parole Parole Parole, Volare, Gente di mare... overbekende liedjes maar ook enkele verborgen parels van topartiesten als Paolo Conte, Eros Ramazzotti, Zucchero en vele anderen staan op het repertoire.

Naast de typische Italiaanse passie serveren we ook vrolijke zomerhits. Ma Quale Idea!, Tu vuo fà l’ Americano, A far l’amore comincia tu... Uit volle borst meezingen is toegestaan.

De band excelleert, Begir en Marco zijn de perfecte Italiaanse gastheren en Sandra Kim blaast iedereen omver met haar fenomenale stem. 

Bella Italia bestaat uit quasi tutti Italiani.

Met: Sandra Caldarone (Sandra Kim), Marco Zanetton ( Marco Z), Begir Memeti, orkestleider Adriano Cominotto op toetsen, accordeon, Damian Corlazolli op gitaar, Claudio Arduini op drums en de enige niet Italiaan die al die furie aankan Bart Van Lierde (Bartholmeo Di Lirio) op bas.

Praktisch

Reserveren via 03 229 02 00 of de webshop

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.