The Scabs The Scabs

5 april 2019

De Boemel in Scherpenheuvel, het zegt jou - als je tenminste niet van Scherpenheuvel of omstreken bent - waarschijnlijk niets, maar het was de jeugdclub waar de vroegste versie van The Scabs veertig jaar geleden hun eerste concert speelden.

Vandaag is de beste rockband van het land meer levend dan ooit! Na veel successen en een paar sabbatjaren zullen The Scabs er in 2019 opnieuw staan in een ijzersterke bezetting.
In de zomer van 2018 ondernemen ze een jubileumtournee langs festivals en het houdt niet op, want in het voorjaar van 2019 volgt een theaterluik met als toepasselijke titel ‘The Scabs – Forty Years’.
Omdat de theatertournee ‘Unplugged Power Off’ hen in 2017 zo goed is bevallen, maar vooral omdat ze er zin in hebben. Zin om alle hits, alle publieksfavorieten met overgave te brengen voor hun publiek.

Van debuuthit ‘So Called Friends’ over ‘Stay’ en ‘Hard Times’ tot ‘Robbin’ the Liquor Store’, ‘She’s Jivin’ en ‘Turn it Up’. En het zal heus niet altijd akoestisch zijn, wel integendeel: het worden opnieuw rockshows die geen fan zal willen missen. De band heeft voor de gelegenheid zelfs enkele verrassingen in petto!

Praktisch

 • Tijdstip
  Vrijdag 5 april 2019 om 20:00
 • Prijs
  ABO 28 euro VVK 30 euro KAS 32 euro
 • Locatie
  Gemeenschapscentrum De Route
 • Adres
  Stationstraat 201 te 9170 Sint-Gillis-Waas
 • Website
  www.facebook.com/thescabsofficial
 • Tickets
  Via 03/229.02.00 of deroute at sint-gillis-waas dot be

Reserveren via 03/229.02.00
of deroute at sint-gillis-waas dot be

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.