Uitgezonderd. Vapeurs

22 december 2018

Deze voorstelling is een herkenbare komedie voor alle vrouwen die de overgang al achter de rug hebben, er tegenaan kijken of er juist middenin zitten. Een avond over, voor en door vier prachtige dames die weten waar ze het over hebben.

Wie kent het niet, plotseling bloedheet, nachtelijk zweten, vergeetachtigheid, mood swings: het komt allemaal voorbij in de vorm van herkenbare verhalen, bizarre sketches en swingende songs. En zeg nu zelf: gedeelde smart is toch halve smart?
Sexy, hilarisch, ontroerend… en soms ook gewoon vreselijk warm!

Deze voorstelling was eerder in Nederland een gigantisch succes onder de titel ‘Opvliegers’. Meer dan 60.000 vrouwen (en mannen) hebben genoten van de capriolen van deze vier dames. Hun succes werd voortgezet in het opnieuw succesvolle ‘Opvliegers 2’ vorig jaar en ‘Opvliegers 3’ dit jaar. Tijd dus om ook Vlaanderen te laten genieten van deze echte vriendinnenkomedie!

met: An Tuts, Nele Goossens, Lulu Aertgeerts en Anne Mie Gils
regie: Martin Michel in een productie van Uitgezonderd.
tekst: Allard Blom
muziek: Jeroen Sleyfer

Praktisch

 • Tijdstip
  Zaterdag 22 december 2018 om 20:00
 • Prijs
  ABO 23 euro VVK 25 euro KAS 27 euro
 • Locatie
  Gemeenschapscentrum De Route
 • Adres
  Stationstraat 201 te 9170 Sint-Gillis-Waas
 • Website
 • Tickets
  Via 03/229.02.00 of deroute at sint-gillis-waas dot be

Reserveren via 03/229.02.00
of deroute at sint-gillis-waas dot be

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.