Uitgezonderd. Assisen

7 oktober 2018

Het was een geruchtmakende zaak. Anne Delorge, een zelfbewuste, knappe, zelfzekere jonge vrouw combineert onder de schuilnaam ‘Candy’ haar hogere studies met een florissant baantje in de prostitutie. Een dubbelleven dat haar bevalt tot ze plots, op een voormiddag, dood voor de webcam wordt aangetroffen. Gewurgd.

Alle aanwijzingen voor de moord gaan naar Jurgen Casteels, een klusjesman die tot over zijn verliefd was op Anne en met haar een nieuw leven wou starten. Anne wees Casteels af. Een ‘nee’ die haar fataal was geworden.

Vandaag verschijnt Jurgen Casteels voor het hof van Assisen. Het openbaar ministerie is ervan overtuigd de zaak hard te kunnen maken. Eenvoudig? Niet helemaal. Er blijken immers nog meerdere kandidaten rond te lopen die wel ergens een motief konden hebben om Anne ‘Candy’ Delorge om te brengen. Althans volgens de verdediging. In elk geval: de jury wacht een zware taak.

En die jury, dames en heren, hooggeëerd publiek, dat bent u. U en U alleen beslist over schuld of onschuld. U zal bijzonder scherp de debatten moeten volgen. U zal de getuigen kunnen bestoken met gerichte vragen om uiteindelijk de waarheid en niks dan de waarheid bloot te leggen. Veroordeelt U Jurgen Casteels of laat U hem de zaal verlaten als een vrij man? Op U komt het aan. We wensen u sterkte, wijsheid en moed.

Van de makers van ASPE

met: Carry Goossens, Francesca Vanthielen, Kürt Rogiers, Kadèr Gurbuz, Manou Kersting, Bert Verbeke, Peter Thyssen, Mira Delbaen en Frans Maas
regie: Frank Van Laecke
tekst: Peter Römer en Frank Van Laecke

Praktisch

 • Tijdstip
  Zondag 7 oktober 2018 om 15:00 en 20:00
 • Prijs
  ABO 26 euro VVK 28 euro KAS 30 euro
 • Locatie
  Gemeenschapscentrum De Route
 • Adres
  Stationstraat 201 te 9170 Sint-Gillis-Waas
 • Website
 • Tickets
  Via 03/229.02.00 of deroute at sint-gillis-waas dot be

Reserveren via 03/229.02.00
of deroute at sint-gillis-waas dot be

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.