Comedy avond Portie gemengd: 3x comedy!

29 april 2022

Een goede gezondheid is belangrijk, lachen is gezond dus trakteren we niet op 1 maar op 3 comedians die onze lachspieren komen trainen!

Twee gevestigde waarden, eentje die we al te gast hebben gehad én eentje die GC De Route voor de eerste keer komt verkennen, een man én een vrouw, geflankeerd door een collega die nog maar net komt piepen.
Een divers maar aanstekelijk avondvullend programma!

Joost Van Hyfte

Het is tijd voor Van Hyfte 2.0 want Joost is uitgekookt!
Misschien is het eens tijd om andere zintuigen te beroeren, want waarvan krijg jij goesting? Van te kijken? Te ruiken? Of is jouw favoriete culinaire comedian uitgekookt genoeg om je op het verkeerde been te zetten? En je op die manier aan het lachen te krijgen? Eén ding is zeker… Joost heeft weer maar één ambitie en dat is jou doen lachen. Kom kijken en je zal het geweten hebben!

Nele Goossens

Zolang je bezig blijft, gaat alles vanzelf? Je leeft in een rush en je hebt geen tijd om je vragen te stellen. Maar wat, beste mensen, als je daarna stil komt te staan? Wat als je, al was het maar voor even, gaat zitten en jezelf de vraag stelt… En nu? Hals over kop is Nele terechtgekomen in het exacte midden van haar fel bewogen bestaan.
Met de haar eigen, tomeloze energie smijt de vedette zich met ongemene virtuositeit in herkenbare bekentenissen, diepmenselijke bespiegelingen, genadeloze fileringen en grollige observaties – nooit zonder een kwinkslag, van de onomwonden schaterlach tot de stillere, sympathiekere glimlach.

Praktisch

 • Tijdstip
  Vrijdag 29 april 2022 om 20:00
 • Prijs
  ABO 11 euro - VVK 15 euro - KAS 17 euro
 • Locatie
  Gemeenschapscentrum De Route
 • Adres
  Stationstraat 201 te 9170 Sint-Gillis-Waas
 • Website
 • Tickets
  www.sint-gillis-waas.be/webshop

Reserveren via 03 229 02 00 of de webshop

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.