Het Prethuis Brasschaatse Huisvrouwen

25 maart 2022

Brasschaat is sinds enige tijd een vrouwenclubje rijker. 5 ‘vriendinnen’ (te situeren in hogere kringen) besluiten elke maand bij elkaar over de vloer te komen om te klinken op hun ‘oprechte’ vriendschap. Bedoeling is een inspirerend avondje uit waarbij de vrouw des huizes voor een meerwaarde moet zorgen in de vorm van een ‘interessante’ gast, passend bij hun stand weliswaar. De ene wil natuurlijk niet onderdoen voor de andere. Vanavond is het de beurt aan Kirsten Godevaart (vrouw van een invloedrijke antiquair). Ze is in haar nopjes want haar mystery guest, daar kan geen enkele ‘vriendin’ aan tippen. Eenmaal iedereen gearriveerd en van champagne voorzien is beginnen de speculaties.

En dan komt het moment suprème .… Octavia heeft niet gelogen! Het blijkt een man te zijn met internationale allure (Ronn Moss, ‘Ridge’ uit ‘The bold and the beautiful’). De vrouwen weten niet wat hen overkomt, ook de (verfijnde) ober is lichtelijk in shock. Hoe heeft Octavia dit kunnen klaarspelen?

Brasschaatse huisvrouwen is een heerlijke decadente komedie. Sprankelend als de beste champagne met vuurwerk tussen de verschillende ‘vriendinnen’ die, als puntje bij paaltje komt, elkaar het licht in de ogen niet gunnen. En zeker als een internationale ster hun pad kruist. 

Met: Myriam Bronzwaar, Leen Dendievel, Kader Gürbüz, Katrien De Becker, Martine De Jager en Guillaume Devos en Ronn Moss

Praktisch

Reserveren via 03 229 02 00 of de webshop

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.