Lucas Van Den Eynde, Tine Embrechts, Nele Bauwens Jukebox 2020

14 mei 2022

© Pol Deroo

Mooie liedjes duren soms wel lang! 20 jaar geleden stapten Nele Bauwens, Tine Embrechts en Lucas Van den Eynde voor h

Ondertussen is het 8 jaar geleden dat ze voor de laatste keer door Vlaanderen trokken en tot op de dag van vandaag blijven de mensen vragen: “Wanneer komen jullie nog eens terug met ‘den’ jukebox? Het was toch zo schoon”.

Daarom (en ook omdat ze ze toch zoooo graag zingen, die Nederlandstalige pareltjes) schrapen Nele, Lucas en Tine voor de aller- allerlaatste keer hun keeltjes en wagen zich aan een nieuwe tocht langs de Vlaamse culturele centra om hun liefde voor het Nederlandstalige lied te delen met het publiek. 100 keuzemogelijkheden waarbij het publiek, vooraf via de Jukebox-website en tijdens de voorstelling zelf, kan bepalen wat ze willen horen. Zo ontstaat er iedere avond weer een echte levende jukebox, begeleid door een schitterend 10-koppig liveorkest. Laat de aaaaah's en de ooooh's door de zaal schallen wanneer jouw favoriete liedje gespeeld wordt op deze ultieme Jukebox 2020, want graag zingen Nele, Tine en Lucas nogmaals de sterren van de Nederlandstalige liedjeshemel voor U! Een unieke kans om ‘JUKEBOX 2020’ te zien (en te horen). 

Met: Lucas Van den Eynde, Tine Embrechts, Nele Bauwens
en 10-koppig orkest: Jan Van Looy (piano, keyboards – orkestleider), Marc Bonne (drums, slagwerk), Chris Peeters (gitaar), Bert Embrechts (basgitaar), Wietse Meys (saxofoon), Tom Verschoore (trombone), Jo Hermans (trompet), Yumika Lecluyze (viool), Joanna Vlaeminck (viool), Helena Raeymakers (altviool)

Praktisch

Reserveren via 03 229 02 00 of de webshop

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.