Ticketverkoop seizoen 2020-2021

24/08/2021 21:21

Tickets voor het seizoen 2021-2022 zijn beschikbaar vanaf zaterdag 28 augustus 2021 om 9u.

Vóór deze datum kunnen er geen reservaties gemaakt worden voor losse tickets, niet in het kantoor, noch telefonisch, via e-mail of via de webshop.

Groepstarief

Groepen vanaf 15 personen krijgen 2 euro korting per persoon.

Webshop

Bestel je tickets van thuis uit!

Zo ga je te werk:

Stap 1: maak een account aan

Je moet een account aanmaken om de webshop te gebruiken. Misschien heb je al een account? Zoniet, ga je naar de webshop (surf naar www.sint-gillis-waas.be/webshop) en kies voor ‘aanmelden als nieuwe gebruiker’. Gegevens ingevuld? Dan ontvang je een bevestigingsmail. Houd je identiteitskaart bij de hand, we vragen onder meer je rijksregisternummer.

Stap 2: koop een ticket z

Selecteer de voorstelling naar keuze, druk daarna op ‘tickets bestellen’. Duid de prijsklasse aan en vul het aantal tickets in. Nadien kan je in het zaalplan het juiste zitje aanduiden. Plaats daarna de tickets in het winkelwagentje.

Stap 3: betalen

Tickets gekozen? Je komt nu op de betaalpagina terecht. Het is belangrijk om direct te betalen. Wil je nog niet betalen? Klik dan op ‘annuleren’ (sluit niet gewoon af). Je brengt de betaling dan later in orde. Weet wel dat je tickets op dat moment niet gereserveerd zijn. Onder ‘mijn profiel > historiek en overzichten’ vind je de gekozen activiteiten.
Betaalde je de tickets? Vanaf nu kan er niets meer gewijzigd of terugbetaald worden.

Stap 4: ticket

Breng de tickets op je smartphone mee. Of druk de tickets, die je via mail ontvangen hebt af en breng ze mee naar de voorstelling. Het ticket bevat een unieke code die gecontroleerd wordt aan de ingang.

Let op: Het is via de webshop niet mogelijk om een abonnement aan te kopen. Hiervoor vul je het abonnementenformulier in dat je achteraan in de seizoensbrochure vindt. Dit bezorg je via het infokantoor.
Tickets voor rolstoelplaatsen kan je niet via de webshop reserveren. Om deze tickets te bestellen, neem je contact op met het infokantoor.

De webshop vind je via www.sint-gillis-zwaas.be/webshop

Reserveren via 03 229 02 00 of de webshop

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.