Voorstelling Scouts Forever uitgesteld naar zondag 5 december 2021

18/11/2021 20:25

Helaas moeten wij u melden dat de voorstelling ‘Scouts Forever’ van de Sven De Ridder Company NIET kan doorgaan in GC De Route op vrijdag 19 november. Eén van de acteurs is positief getest op COVID en zit in quarantaine, gelukkig zonder veel ziektesymptomen.

De voorstelling wordt bijgevolg uitgesteld naar zondag 5 december 2021 om 15 uur.

Uw ticket blijft geldig.

Bij de toegang tot de zaal zal eveneens uw Covid Safe Ticket in combinatie met uw identiteitskaart worden gevraagd. Het Covid Safe Ticket is de QR-code die u via de smartphone of op papier kan tonen aan onze medewerkers.

Voor gebruik van COVID-certificaten als Covid Safe Ticket gelden deze regels:

  • voor vaccinatiecertificaten: volledige vaccinatie ten minste 2 weken geleden
  • voor herstelcertificaten: positieve PCR-test tussen 11 en 180 dagen geleden
  • voor testcertificaten: negatieve PCR-test (NAAT-test) met staalafname maximum 48 uur geleden of negatieve RAT-test (snelle antigenentest) met staalafname maximum 24 uur geleden. In het geval van een testcertificaat is het certificaat geldig tot het einde van de kalenderdag waarop het certificaat vervalt.

Ook in de zaal geldt volgens de meest recente maatregelen nu een mondmaskerplicht. Op deze manier kunnen wij ons programma op een veilige manier verderzetten.

Wij hopen op uw begrip en wensen u een fijne en veilige voorstelling toe!

Reserveren via 03 229 02 00 of de webshop

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.