Programma voor cultuurseizoen 2016-2017

19/05/2016 21:44

Woensdag 11 mei 2016 stelde vzw Tempus De Route het programma voor cultuurseizoen 2016-2017 voor in een tot de nok gevuld GC De Route. Dit was meteen het startschot voor de abonnementenverkoop.

Tempus De Route heeft een trouw publiek dat al enkele seizoenen kan kiezen uit een divers aanbod theater- en muziekvoorstellingen. Afgelopen woensdagavond werd het programma vanaf september 2016 tot en met mei 2017 voorgesteld in het gemeenschapscentrum. Ongeveer 300 geïnteresseerden kregen een toelichting over het programma. Sommige artiesten stelden zichzelf voor via filmpjes of live zoals Eli Goffa. Hij wist het publiek te vertellen vereerd te zijn om in oktober een concertavond te openen voor Tom Helsen. En dat zette hij vocaal kracht bij.

Andere namen die volgend seizoen verwacht worden in Sint-Gillis-Waas zijn o.a. Soulsister, Dana Winner, Gunther Neefs, Nele Bauwens & Ben Segers, Vitalski, Freddy De Vadder, Frank Boeyen, Janine Bischops en nog vele anderen. De programmabrochure wordt in groot Sint-Gillis-Waas verspreid met het gemeentelijk infoblad mei-juni en kan via deze site online bekeken worden. Je kan de brochures eveneens verkrijgen in het infokantoor van GC De Route.

Tickets voor de voorstellingen zijn te koop vanaf zaterdag 11 juni 2016. Het infokantoor van GC De Route opent die zaterdag speciaal de deuren tussen 14 en 16 uur. Vóór deze datum kunnen er geen reservaties gemaakt worden voor losse tickets. De abonnementenverkoop is woensdagavond gestart en er werden op minder dan 24 uur al minstens 200 abonnementen geregistreerd!

Meer info: GC De Route, Stationstraat 201, 9170 Sint-Gillis-Waas, 03 229 02 00 of mail ons

Reserveren via 03 229 02 00 of de webshop

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.