Extra voorstelling: try out Axelle Red op dinsdag 22 mei in GC De Route

17/01/2018 18:25

Axelle Red

Vijf jaar na haar laatste studioplaat ‘Rouge Ardent’ en twee jaar na haar akoestisch album ‘Acoustic’, is Axelle Red terug met een nieuwe single!

Met haar laatste ‘Acoustic Tour’ gaf Axelle Red meer dan 200 concerten in België, Frankrijk, Zwitserland, Canada en doorheen Zuidoost-Azië.

Om het vervolg te schrijven op ‘Rouge Ardent’ trok Axelle naar Memphis, Nashville en Los Angeles. Het is Los Angeles dat een nieuwe adem bracht. In Laurel Canyon werkte ze samen met Dave Stewart (Eurythmics), maar ook met een nieuwe generatie Scandinavische producers die sinds een decennium de charts domineren, en vermengde Axelle haar soul invloeden met meer pop.

Vandaag stelt ze een nieuwe ritmische pop/soul single voor: who’s gonna help you

Op 22 mei ontvangen wij Axelle Red voor een try out in GC De Route in Sint-Gillis-Waas, in aanloop naar haar concert in de Ancienne Belgique. Tickets kosten 24 euro en zijn te koop vanaf maandag 22 januari, 9 uur in het infokantoor, via 03 229 02 00 of deroute@sint-gillis-waas.be. Reservaties voor deze datum worden niet aangenomen. Voor deze voorstelling geldt geen abonnementskorting.

Reserveren via 03/229.02.00
of deroute at sint-gillis-waas dot be

Schrijf me in op de nieuwsbrief

Ticket Ruilbox

Bied of vraag tickets aan op ons Ticket Ruilforum

Vzw Tempus De Route

Vzw Tempus De Route heeft als doel het organiseren van activiteiten met het oog op cultuurparticipatie, gemeenschapsvorming en cultuurspreiding. Wij organiseren in samenwerking met het gemeentebestuur een gevarieerd cultuuraanbod in gemeenschapscentrum De Route in Sint-Gillis-Waas.